Diponibil Online Comoda Lemn Masiv Lucretia

Comoda Clasica Lucretia Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Comoda Clasica Lemn Lucretia din lemn masiv a fost conceputa avand la baza principiul imbinarii armonioase dintre estetica si functionalitate. Se realizeaza pe comanda din lemn masiv de stejar si tei in diferite culori si dimensiuni in functie de preferintele dumneavoastra.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda clasica lemn masiv Lucretia

Comoda clasica lemn masiv Lucretia a fost concepută având la bază principiul îmbinării armonioase dintre estetică și funcționalitate. Împarțită în trei părți reprezentate prin două dulapuri identice în lateral și un dulap cu uși duble central, iar în partea superioară cu patru sertare în linie aferente fiecărui dulap, comoda clasica lemn masiv Lucretia este practică oferind spații de depozitare diverse și necesare unei încăperi importante cum este spatiul pentru mobila living. Practică este și închiderea magnetică a ușilor și cea silențioasă a sertarelor datorată glisierelor cu amortizare. Feroneria, importată din Italia, are aspect antichizat, iar forma rotundă a mânerelor, îndulcește liniile drepte. Datorită finisajelor clasice, culorii frumoase, detaliilor clasice, piesa de mobilier din lemn masiv Lucretia este o mobilă clasica elegantă gata să îmbogățească o locuință prin prezența ei. Potrivirea ei printre piesele de mobilier de living se va face cu siguranta simtită.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.