Diponibil Online Comoda Lemn Masiv Lucretia

Comoda Clasica Lucretia Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Comoda clasica Lucretia din lemn masiv a fost conceputa avand la baza principiul imbinarii armonioase dintre estetica si functionalitate. Se realizeaza pe comanda din lemn masiv de stejar si tei in diferite culori si dimensiuni in funtie de preferintele dumneavoastra.

Mai multe detalii

Pentru a comanda Comoda Clasica Lucretia Lemn Masiv vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0723 642 463

Comoda clasica din lemn masiv Lucretia

Comoda din lemn masiv Lucretia a fost concepută având la bază principiul îmbinării armonioase dintre estetică și funcționalitate.

Împarțită în trei părți reprezentate prin două dulapuri identice în lateral și un dulap cu uși duble central, iar în partea superioară cu patru sertare în linie aferente fiecărui dulap, comoda Lucretia este practică oferind spații de depozitare diverse și necesare unei încăperi importante cum este un living. Practică este și închiderea magnetică a ușilor și cea silențioasă a sertarelor datorată glisierelor cu amortizare. Feroneria, importată din Italia, are aspect antichizat, iar forma rotundă a mânerelor, îndulcește liniile drepte.

Datorită finisajelor, culorii frumoase, detaliilor clasice, comoda Lucretia este o mobilă elegantă gata să îmbogățească o locuință prin prezența ei.

Lungime220 cm
Latime45 cm
Inaltime90 cm
MaterialTei
Pe ComandaSe poate efectua orice dimensiune si culoare
Timp de Livrare21 - 45 zile

Scrieţi o recenzie

Site-ul foloseste cookies