Diponibil Online Comoda Vintag Ariana Lemn Masiv

Comoda Vintage Ariana Pictata

Mobila Retro

Nou

Comoda Vintage pentru living Ariana are un aspect cu totul deosebit, fiind conceputa dupa tiparul clasic si elegant al unui concept de mobila pictata. Comoda lemn masiv se realizeaza pe comanda cu pictura manuala. Este potrivita oricarui tip de camera de zi sau oricarui tip de hol.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda Vintage Pictata Lemn Masiv - Ariana

Comoda lemn masiv Ariana are un aspect cu totul deosebit, fiind concepută după tiparul clasic și elegant al unui concept de mobila pictata. Medie ca și dimensiune, sărac compartimentată printr-un dulap cu uși duble, această comoda vintage este deosebită prin textura data de lemn masiv și prin contrastul dintre culoarea închisă  și suprafața de mobila pictată în culori calde, luminoase. Cele două uși nu sunt segmentate prin chenare din lemn, astfel că pictura de pe ele realizată manual în stil Arte Povera reprezintă un tot unitar. Liniile simple pentru comoda vintage, suprafețele neîmpodobite, culoarea aspră, fac din centrul pictat piesa de rezistență a ansamblului de mobila living. Comoda vintage Ariana este potrivită oricărui tip de cameră living sau oricărui tip de hol.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.