Diponibil Online Comoda Lemn Masiv Living Agata

Comoda Lemn Masiv Agata

Mobila Retro

Nou

Comoda din lemn masiv Agata are un aspect de comoda clasica (retro) eleganta, astfel ca se va potrivi in orice locuinta, indiferent de context. Comoda Clasica este executata manual din lemn masiv de stejar, tei sau fag.Comoda are in componenta doua usi laterale si 3 sertare pe mijloc. Culorile si dimensiunile pot fi diferite in functie de cererea dumneavostra.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda lemn masiv Agata

Comoda din lemn masiv Agata este o piesă de mobilier clasic, de mari dimensiuni,  cu linii precise și finisaje ce urmăresc fibra lemnului. Culoarea frumoasă și elegantă, formele detaliate, suprafețele scoase în relief, fac din această comoda lemn masiv o piesă de excepție. Compartimentarea, reprezentată prin cele două dulapuri mari ce încadrează trei sertare late cu mânere retro antichizate completate de soclul și placa superioară, ambele masive, aduce un plus de frumusețe și autenticitate piesei de mobilier living. Comoda lemn masiv Agata cu aspectul său de comoda clasica- eleganta se potrivește în orice locuință spațioasă ca indiferent de context. Putem lua ca exemplu si o putem implementa printre celelalte piese de mobilier din lemn masiv de living.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.