Diponibil Online Comoda Lemn Masiv Arturo

Comoda Living Lemn Masiv Arturo

Mobila Retro

Nou

Comoda din lemn masiv Arturo este o piesa de mobila din lemn masiv cu spaţii de depozitare generoase şi bine compartimentate. Construită într-un stil de mobilier clasic, oferă o compartimentare completă cu spații generoase de depozitare. Două dulapuri înalte încadrează două sertare lungi și o vitrină cu uși duble.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda pentru living din lemn masiv - Arturo

Comoda clasica Arturo este o piesa de mobila din lemn masiv cu spaţii de depozitare generoase şi bine compartimentate. Construită într-un stil de mobilier clasic, oferă o compartimentare completă cu spații generoase de depozitare. Două dulapuri înalte încadrează două sertare lungi și o vitrină cu uși duble. Cu suprafețe drepte fără înflorituri, cu chenare simple din lemn masiv ce împodobesc ușile și vitrina ce oferă un spațiu deschis lăsând la vedere obiectele frumoase din interior, această comodă din lemn masiv are un aer serios și demn. Obiectele de feronerie cu aspect antichizat se combină frumos cu nuanțele de culoare ale lemnului. Comoda clasica Arturo este concepută pentru un mobilier de living luminos cu mult spațiu pentru a fi pusă în valoare.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.