Diponibil Online Comoda Living  Clasica Duilio

Comoda Living Clasica Duilio

Mobila Retro

Nou

Comoda din lemn masiv Duilio atrage atenția datorită structurii sale frumos închegate. Comoda Duilio este o piesă de mobilier frumoasă, solidă, perfectă pentru un living luminos și aerisit.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda clasica lemn masiv Duilio

Comoda din lemn masiv Duilio atrage atenția datorită structurii sale frumos închegate.

Forma este clasică, iar soclul cu picioare oferă o mai bună stabilitate și îmblânzește masivitatea ansamblului. Culoarea este plăcută și caldă ceea ce face ușoară alăturarea altor obiecte de mobilier. Compartimentarea este diversificată și utilă. Formată din patru sertare mari și unul mediu continuat cu un dulap generos oferă  organizarea excelentă a numeroaselor bunuri ce se pot regăsi într-un living. Închiderea ușii este magnetică, iar în componența sertarelor intră glisierele cu bile pentru o mai bună susținere. Mânerele sertarelor sunt metalice cu aspect antichizat.

Comoda Duilio este o piesă de mobilier frumoasă, solidă, perfectă pentru un living luminos și aerisit.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.