Diponibil Online Comoda Clasica Lemn Aniela

Comoda Clasica Lemn Masiv Aniela

Mobila Retro

Nou

Urmând o linie strict clasică, comoda din lemn masiv Aniela, se remarcă prin simplitate. Datorită dimensiunilor sale, se potriveşte în orice spaţiu care se vrea valorificat la maxim si poate fi o piesa importanta intre piesele de mobilier living.

Combinaţia de culori folosită va aduce o notă de căldură şi de familiar în încăperea unde îşi va găsi locul.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda clasica din lemn masiv Aniela

Urmând o linie clasică, cu un design minimalist, comoda din lemn masiv Aniela se remarcă prin simplitatea liniilor și unghiurilor din care este alcătuită. Dimensiunile mici și compartimentarea lejeră, fac din comoda lemn masiv o piesa de mobilier clasic potrivită pentru orice spațiu. Ușile de lemn masiv ale celor două dulapuri se închid cu ajutorul magneților, iar glisierele celor două sertare mici sunt pe lemn. Soclul este subțire în concordanță cu placa superioară și este sprijinit pe picioare subțiri și rotunjite. Ceea ce o face deosebită este combinația de culori. Maroul cald oferă un contrast plăcut cu galbenul solar facand din comoda clasica Aniela o piesa importanta intre piesele de mobilier living. Comoda din lemn masiv Aniela va aduce o notă de căldură și familiar în încăperea unde își va găsi locul.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.