Diponibil Online Comoda Lemn Masiv Pictata Francesca

Comoda Vintage Francesca Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Un design cu o pictura superba efectuata manual, cu o estetica proprie si la fel de originala, Prin efectele mentionate mai sus se aduce in prim plan acest concept de comoda din lemn masiv. Pana la un punct, prezinta aceiasi alura familiala cu care ne-am obisnuit, si proportiile de comoda clasica pentru un corp de mobilier living cu destinatia sa.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda vintage lemn masiv Francesca

Comoda din lemn masiv Francesca este reprezentată printr-un design cu o estetică proprie și originală, dar cu alura familiară a stilului de mobila clasica. Frumos compartimentată, comoda living lemn masiv are două dulapuri de dimensiuni generoase ce încadrează în centru patru sertare late în coloană. Comoda clasica lemn masiv se armonizează perfect cu soclul cu picioare și placa superioară elegantă. Pictura superba executată manual în stil Arte Povera pe fond luminos se combină perfect cu nuanța închisă a lemnului. Interesant este și conceptul de continuitate redat de pictura aplicată sertarelor, mânerele rotunde întregind acest aspect. Comoda living clasica Francesca este o piesă de mobilier interesantă și perfectă pentru a aduce un plus de originalitate oricărei încăperi.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.