Diponibil Online Comoda Vintage Lemn Masiv

Comoda Vintage Nero Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Comoda vintage Nero este o piesă de mobilier lemn masiv bine închegată. Este clasică prin formă cu linii simple şi frumos finisate. Culoarea şi pictura executată manual o fac deosebită şi fascinantă. Aceasta isi va gasi locul intre piesele de mobilier living. Îşi găseşte locul în camere mari şi aerisite datorită dimensiunilor generoase – unde îi poate fi valorificată frumuseţea şi unicitatea.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda vintage din lemn masiv Nero

Comoda vintage Nero este o piesă de mobilier lemn masiv bine închegată. Este o piesa de mobila vintage prin forma și liniile simple, iar combinația de culori o face unică și deosebită. Compartimentarea este făcută în ton cu mărimea comodei și este reprezentată prin dulapuri mari cu spații generoase de depozitare și un sertar lung ce respectă dimensiunea dulapului central cu uși duble. Vopseaua neagră cu tușe care îi dă un aspect învechit scoate în evidență auriul picturii deosebite executată manual, încadrată în chenare de aceeasi culoare. Comoda este o piesa de mobilier vintage pictat potrivita oricarei incaperi. Datorită dimensiunilor mai mult decât generoase și culorii închise comoda Nero este o piesa de mobila lemn masiv ce își găsește locul în spații deschise, luminoase unde îi poate fi valorificată pe deplin frumusețea și unicitatea.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.