Diponibil Online Comoda Antichizata Romina Lemn Masiv

Comoda Antichizata Romina Lemn Masiv

Nou

Comoda din lemn masiv Romina este unică. Unică este prin culoare, formă, prin frumusețea redată de fiecare detaliu în parte. Comoda Romina este genul de mobilier ce poate înfrumuseța orice cameră și poate satisface gustul și celei mai pretențioase persoane.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda lemn masiv Romina - Comoda clasica

Comoda din lemn masiv Romina este unică. Unică este prin culoare, formă, prin frumusețea redată de fiecare detaliu în parte.

Culoarea este naturală, patina fiind obținută prin tehnici complexe de îmbătrânire a lemnului. Liniile generale sunt clasice, dar bogăția formelor scoase în evidență ori prin nuanțe mai închise, ori prin stratificare sau sculptare le transformă într-un ansamblu complex. Soclul cu picioare masive are marginea dantelată și partea superioară stratificată, iar parțile laterale sunt bine delimitate și au aplicate forme sculpatate și pictate. Pictura manuală aplicată pe cele două uși este realizată în culori luminoase, solare. Cele două sertare lungi sunt încastrate în mobilier și sunt evidențiate prin margini pictate și butoni metalici antichizați.

Comoda Romina este genul de mobilier ce poate înfrumuseța orice cameră și poate satisface gustul și celei mai pretențioase persoane.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.