MOBILA RETRO

Firma Noastra vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii optime, concepute pe comanda pentru a se potrivi oricarui interior.Fie ca va fi vorba despre zona de zi, zona de noapte sau zona de bucatarie angajatii va vor oferi servicii complete de design, consultanta, masuratori, proiectare, transport si montaj.Indiferent de provocarea lansata, fie ca este vorba de apartamente, case, hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi sau spatii publice, propunerile oferite de specialistii nostri sunt dintre cele mai inedite.

Prezent in istoria designului de mobilier de la inceputul istoriei moderne a umanitatii, lemnul a fost folosit ca principal material pentru crearea de piese de mobilier nu doar foarte utile, dar multe dintre ele si de o valoare exceptionala atat stilistica cat si financiara. Facem referire la modele clasice ce se vand la licitatii peste tot in lume la sume fabuloase, si la altele care influenteaza felul in care acum privim acest tip de obiecte si ne-am conturat reperele estetice.


Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.