Diponibil Online Comoda Vintage Lemn Masiv

Comoda Vintage Milano Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Concepută pentru a isi gasi locul intre piesele de mobilier ale unui living, comoda vintage din lemn masiv Milano, este o comodă clasică bine compartimentată, fiind foarte practică.

Finisajele deosebite, ale piesei de mobila din lemn masiv, culorile calde şi suprafeţele pictate manual, fac din comoda living Milano o piesă de excepţie numai bună pentru o cameră deosebită.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda vintage din lemn masiv Milano

Concepută pentru a isi gasi locul intre piesele de mobilier ale unui living, comoda vintage din lemn masiv Milano, este o comodă clasică bine compartimentată, fiind foarte practică. Finisajele deosebite, ale piesei de mobila din lemn masiv sunt bine făcute, iar culoarea aplicată în tușe dă lemnului un aspect învechit. Comoda vintage este o piesa de mobilier pentru living compartimentată în dulapuri combinate cu sertare, în lateral, și un dulap simplu, înalt în partea centrală. Soclul piesei de mobila vintage este compact și completează placa superioară subțire și evidențiată. Culoarea lemnului este caldă și se armonizează cu fondul deschis pe care este aplicată pictura manuală în stil Country. Același gen de pictură este aplicată în chenar pe parțile laterale ale mobilierului. Comoda vintage Milano este o piesă frumoasă ce degajă căldură și liniște si se potriveste bine ca si piesa de mobilier a unui living.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.