Diponibil Online Comoda Vintage Lemn Masiv Sorana

Comoda Vintage Sorana Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Iată o piesă de mobilier menită să spargă monotonia în orice încăpere datorită combinaţiei unice de culori cu aspect învechit şi mânerelor antichizate.

Comoda vintage din lemn masiv Sorana aduce un plus de prospeţime şi naturaleţe camerei căreia îi este destinată.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda vintage lemn masiv Sorana

Concepută să „spargă” monotonia dintr-o cameră de mobilier de lemn masiv prin formă și substanță, comoda din lemn masiv Sorana este originală și delicată în același timp. Compartimentarea respectă o simetrie perfectă, comoda vintage fiind împărțită în trei părți egale reprezentate de câte un dulap și un sertar. Ușile sunt compacte și au închidere magnetică, iar feroneria are aspect antichizat. Culoarea deschisă, ofera piesei de mobilier vintage efectul  de îmbătrânire și este îmbogățită prin tușe de albastru deschis aplicate marginilor și chenarelor din lemn de pe suprafețele ușilor. Picioarele alungite și rotunde, împreună cu mânerele deosebite ale sertarelor întregesc imaginea. Comoda vintage Sorana aduce un plus de prospețime și naturalețe camerei căreia îi este destinată.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.