Diponibil Online ComodaLemn Masiv Pictata Sorento

Comoda Vintage Sorento

Mobila Retro

Nou

Un element de mobilier care merita atentie speciala. Un scrin de lemn precum cel de pe aceasta pagina are acel aspect de eleganta atemporala completat de caldura pe care numai fibra naturala a lemnului o poate da. Pictura te face sa zabovesti in fata ei si sa incerci sa ii simti forta si energia vitala.

Mai multe detalii

Pentru a comanda Comoda Vintage Sorento vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0723 642 463

Comoda vintage din lemn masiv - Sorento

Iată un  element de mobilier care merită o atenție specială deosebit  prin detalierea  fiecărei componente duse aproape la extrem.

Soclul cu picioare, mult ieșit în afară este în acord perfect cu placa superioară. Partea centrală a mobilei este evidențiată prin plăci ieșite în relief, închise la culoare, dar în armonie cu nuanțele vopselei aplicate manual pentru un aspect antichizat. Culoarea superbă este completată de combinația de verde și arămiu a picturii în stil Arte Povera care împodobește ușile. Pictura te face să zăboveși în fața ei și să încerci să îi simți forța și energia vitală.

Comoda din lemn masiv Sorento are acel aspect de eleganță atemporală completat de căldura pe care numai fibra naturală a lemnului o poate da.

Lungime120 cm
Latime45 cm
Inaltime90 cm
MaterialTei
Pe ComandaSe poate efectua orice dimensiune si culoare
PicturaPictura Manuala Arte Povera
Timp de Livrare21 - 45 zile

Scrieţi o recenzie

Site-ul foloseste cookies