Diponibil Online ComodaLemn Masiv Pictata Sorento

Comoda Vintage Sorento

Mobila Retro

Nou

Un element de mobilier living lemn masiv care merita atentie speciala. Un scrin de lemn precum cel de pe aceasta pagina are acel aspect de eleganta atemporala completat de caldura pe care numai fibra naturala a unei piese de lemn masiv o poate da. Mobila pictata manual te face sa zabovesti in fata ei si sa incerci sa ii simti forta si energia vitala.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda vintage lemn masiv Sorento

Iată un  element de mobilier living de lemn masiv care merită o atenție specială deosebit  prin detalierea  fiecărei componente duse aproape la extrem. Soclul cu picioare, mult ieșit în afară este în acord perfect cu placa superioară. Partea centrală a mobilei este evidențiată prin plăci ieșite în relief, închise la culoare, dar în armonie cu nuanțele vopselei aplicate manual pentru un aspect antichizat. Culoarea superbă este completată de combinația de verde și arămiu a picturii în stil Arte Povera care împodobește ușile. Pictura te face să zăboveși în fața ei și să încerci să îi simți forța și energia vitală. Comoda vintage lemn masiv Sorento are acel aspect de eleganță atemporală completat de căldura pe care numai fibra naturala a unei piese de lemn masiv o poate da.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.