Diponibil Online Comoda Clasica Lemn Gentiana

Comoda Lemn Masiv Gentiana

Mobila Retro

Nou

O piesa de mobilier lemn masiv , si un stil ce merge in urma cu cateva secole – iata ce ofera unui potential cumparator acest model de comoda lemn masiv. Culoarea deschisa este dominata de textura puternica a lemnului de esenta tare, ce aduce in prim plan acele nervuri si iregularitati atat de proprii acestui material nobil,  conferind fiecarei piese de mobilier living un aer de individualitate.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda clasica lemn masiv Gentiana

Comoda din lemn masiv Gentiana are un aspect de comoda clasica și un stil ce merge în urmă cu câteva secole. Piesa de mobilier clasic are soclul înalt, împodobit cu un model în straturi, așezat pe picioare fine pentru a completa designul ce este în armonie cu placa superioară alcătuită ingenios din trei sertare „îngropate”, în linie. Compartimentarea piesei de mobilier din lemn masiv reprezentată de două dulapuri gemene laterale și central de un dulap de dimensiuni mai mici completat de un sertar, este practică, dar și plăcută ochiului. Mânerele antichizate ale sertarelor sunt reprezentate printr-o combinație originală de forme ce conferă parții de mobilier pentru living un aer aparte. Cadrul de culoare deschisă este dominat de textura puternică a suprafeței de lemn masiv de esență tare, ce aduce în prim plan acele nervuri și iregularități atât de proprii acestui material nobil conferind fiecărei piese de mobilier pentru living un aer de individualitate.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.