Diponibil Online Comoda Clasica Lemn Gentiana

Comoda Lemn Masiv Gentiana

Mobila Retro

Nou

Un aspect clasic, si un stil ce merge in urma cu cateva secole – iata ce ofera unui potential cumparator acest model de comoda din lemn masiv. Cadrul de culoare deschisa este dominat de textura puternica a lemnului de esenta tare, ce aduce in prim plan acele nervuri si iregularitati atat de proprii acestui material nobil, conferind fiecarei piese de mobilier un aer de individualitate

Mai multe detalii

Pentru a comanda Comoda Lemn Masiv Gentiana vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0723 642 463

Comoda clasica din lemn masiv Gentiana

Comoda din lemn masiv Gentiana are un aspect clasic și un stil ce merge în urmă cu câteva secole.

Soclul înalt, împodobit cu un model în straturi, așezat pe picioare fine pentru a completa designul este în armonie cu placa superioară alcătuită ingenios din trei sertare „îngropate”, în linie. Compartimentarea reprezentată de două dulapuri gemene laterale și central de un dulap de dimensiuni mai mici completat de un sertar este practică, dar și plăcută ochiului. Mânerele antichizate ale sertarelor sunt reprezentate printr-o combinație originală de forme.

Cadrul de culoare deschisă este dominat de textura puternică a lemnului de esență tare, ce aduce în prim plan acele nervuri și iregularități atât de proprii acestui material nobil conferind fiecărei piese de mobilier un aer de individualitate.

Lungime200 cm
Latime45 cm
Inaltime90 cm
MaterialTei
Pe ComandaSe poate efectua orice dimensiune si culoare
Timp de Livrare21 - 45 zile

Scrieţi o recenzie

Site-ul foloseste cookies