Diponibil Online Comoda Provensala Lemn Masiv Lucia

Comoda Provensala Lucia

Mobila Retro

Nou

Un model de comoda lemn masiv  a carui origine de design si culoare se pierde in negura timpurilor. Aceasta piesă de mobilier provensal lemn masiv este executată manual din vopseluri import Italia.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda lemn masiv provensala-Lucia

Construită după un model de mobila de living a cărei origine de design și culoare se pierde în negura timpurilor, comoda lemn masiv Lucia vine cu un suflu proaspăt și original. Aceasta piesă de mobilier provensal lemn masiv este executată manual din vopseluri import Italia. Compartimentarea mobilierului living este minimalistă prin două dulapuri gemene așezate  „în oglindă” și două sertare ce respectă aceleași criterii. Designul e simplu și combină perfect liniile drepte cu rotunjimea picioarelor înalte pe care se sprijină piesa de mobilier living. Originalitatea acestei comoda provensala este dată de contrastul dintre culoarea înghețată a albastrului și cea luminoasă și caldă a galbenului. Căldura cu care este lucrata comoda provensala lemn masiv aduce și pictura executată manual în culori aprinse. Piesa de mobila provensală Lucia este perfectă pentru a înfrumuseța orice spațiu destinat unui mobilier living prin unicitate și rafinament.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.