Diponibil Online Comoda Lemn Masiv Antichizata Colonia

Comoda Antichizata Colonia Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Acest model de comoda antichizata este o combinatie de succes intre modelele clasice si cele minimaliste, cu trei usi compacte si bine inchegate. Designul este unul ce apartine mobilier lemn masiv antichizat, imbinand esenta lemnului cu liniile drepte ale geometriei esteticii contemporane. Albul delicat ales pentru a invalui intregul concept aduce un plus de luminozitate in incapere.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda antichizata lemn masiv Colonia

Acest model de comodă antichizata este o combinație de succes între modelele de comoda clasica și comoda minimalista. Compartimentată în trei dulapuri cu uși compacte și bine închegate și trei sertare „îngropate” comoda lemn masiv antichizata Colonia este o piesă de mobilier lemn masiv practică. Designul este unul din lemn masiv antichizat îmbinând esența lemnului cu liniile drepte ale geometriei esteticii contemporane. Albul delicat ales pentru a învălui întregul concept aduce un plus de luminozitate în încăpere, iar feroneria închisă la culoare face un contrast plăcut și necesar. Liniile drepte ce apartin de comoda clasica se completează cu picioarele înalte și rotunjite. Comoda antichizată Colonia este deosebită tocmai prin simplitatea aerului său delicat.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.