Diponibil Online Comoda Lemn Masiv Pictata Bianca

Comoda Vintage Bianca Pictata

Mobila Retro

Nou

Prin aerul său boem, dat de culoarea patinată si pictura realizată manual în stil Provensal, comoda lemn masiv Bianca are principalul scop de a stârni admiraţia.

Încăpătoare şi bine compartimentată, cu trei uşi compacte şi trei sertare, comoda vintage este perfectă atât ca spaţiu de depozitare, cât şi ca piesa de rezistenţă a unui stil de mobilier living original.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda Vintage Pictata Bianca

Prin aerul său boem, dat de stilul în care este construită, prin culoare și pictură, comoda lemn masiv Bianca are principalul scop de a stârni admirația. Deși comoda lemn masiv este construită simplu într-un stil vintage, ceea ce o face deosebită este textura de lemn masiv îmbătrânit prin cariere, tușele de culoare aplicate manual pentru un aspect  „învechit” chenarele aurii ce încadrează suprafețele pictate de pe uși. Mobila Pictata manual în stil Arte Povera reprezentată prin elemente florale fac un contrast plăcut cu nuanța deschisă la culoare a lemnului. Încăpătoare și bine compartimentată cu trei dulapuri cu uși compacte și trei sertare, comoda vintage Bianca este perfectă atât ca și spațiu de depozitare, cât și ca piesă de rezistență a unui mobilier living original.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.