Diponibil Online Biblioteca Clasica Verla Lemn Masiv

Biblioteca Clasica Verla Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Biblioteca lemn masiv Verla - Liniile urmărite in stilul mobilei sunt clasice, cu soclul masiv, cornișa bogată, culoarea serioasă mânere și butoni antichizați... Dar este mai mult de atât. Deși pare o piesă de mobilier serioasă, poate fi înveselită și poate aduce veselie într-o cameră.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Biblioteca clasica lemn masiv Verla

Iată o piesă de mobilier plină de stil și eleganță. Biblioteca din lemn masiv Verla are o personalitate puternică.

Nu urmărește o simetrie propriu-zisă, spațiile deschise alternând cu cele închise într-un mod original, plin de imaginație. Dulapurile, sertarele, rafturile și vitrinele sunt diversificate ca formă și mărime. Spațiile deschise cer culoare fie vorba de cărți, fie de obiecte dintr-o gamă variată de forme și culori. Totul cere o imaginație bogată. Cele două vitrine se îmbină frumos în întreg, iar sticla opacizată aduce o notă de mister.

Liniile urmărite in stilul mobilei sunt clasice, cu soclul masiv, cornișa bogată, culoarea serioasă mânere și butoni antichizați... Dar este mai mult de atât. Deși pare o piesă de mobilier serioasă, poate fi înveselită și poate aduce veselie într-o cameră.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.