Diponibil Online Biblioteca Vintage Siena Lemn Masiv

Biblioteca Vintage Siena Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Biblioteca clasica Siena din lemn masiv cu margini aurite. Respectând stilul clasic, are soclul masiv și stabil capabil să-i susțină întreaga greutate. Cornișa este bogat ornamentată în armonie cu motivele și finisajele de pe ușile dulapurilor și sertarelor.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Biblioteca Vintage Siena din lemn masiv

Biblioteca din lemn masiv Siena este impresionantă.

Respectând stilul clasic, are soclul masiv și stabil capabil să-i susțină întreaga greutate. Cornișa este bogat ornamentată în armonie cu motivele și finisajele de pe ușile dulapurilor și sertarelor. Seria de patru dulapuri, cele două de la bază și cele suspendate, respectă aceeași dimensiune având toate uși duble. Dulapul de dimensiuni mari vine în completarea lor și ocupă un spațiu important în cadrul întregului ansamblu. Închiderea ușilor este magnetică, iar cele șase sertare mici au glisiere pe lemn și mânere din metal  antichizat.

Spațiul mare deschis sparge monotonia, reducând drastic senzația de masivitate a mobilierului. Culoarea este prețioasă, îmbătrânirea vopselei și pictura fronturilor fiind făcute manual. Contrastul dintre culori îi dă o eleganță aparte.

Dacă se dorește ceva deosebit, elegant și original în același timp, atunci biblioteca Siena este alegerea perfectă.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.