Diponibil Online Biblioteca Lemn Masiv carlo

Biblioteca Lemn Masiv Carlo

Mobila Retro

Nou

Biblioteca din lemn masiv Carlo este o piesă prețioasă de mobilier ce obligă la distincție. Cărți, obiecte personale, diferite lucruri speciale pentru fiecare  pot fi valorificate la potențial maxim facând parte din acest ansamblu. O casă elegantă cere o mobilă elegantă și deosebită.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Biblioteca retro lemn masiv Carlo

Biblioteca din lemn masiv Carlo respectă toate criteriile stilului clasic și elegant.

Culoarea este caldă cu aspect antichizat în acord cu elementele metalice. Soclul cu picioare oferă o bază și o stabilitate mărite, cornișa este evidențiată în linii clare, iar finisajele sunt bine detaliate. Ca și alcătuire, respectă o simetrie perfectă în așezarea corpurilor reprezentate prin spații generos compartimentate. Totul este făcut la scară mare. Vitrinele și dulapurile se îmbină elegant cu rafturile și nișa deschisă, aducând cu ele senzația de spațios.

Această piesă prețioasă de mobilier obligă la distincție. Cărți, obiecte personale, diferite lucruri speciale pentru fiecare  pot fi valorificate la potențial maxim facând parte din acest ansamblu. O casă elegantă cere o mobilă elegantă și deosebită.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.