Diponibil Online Biblioteca Sufragerie Clasica Gemini

Biblioteca Sufragerie Clasica Gemini

Nou

Biblioteca din lemn masiv Gemini este o combinație între practic și elegant. Eleganța liniilor clasice, a cornișei, a culorii  bogate, a feroneriei cu accente antichizate, plasează biblioteca Gemini într-un cămin elegant și primitor.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Biblioteca din lemn masiv Gemini

Biblioteca din lemn masiv Gemini este o combinație între practic și elegant.

Multitudinea spațiilor de compartimentare o face practică și mai mult decât utilă.Trecerea  de la vitrina elgantă la dulapurile și sertarele masive și bine ănchegate se face lin respactând aceeasi eleganță. Alcătuită din seria de dulapuri cu uși duble și cele trei sertare mari la bază, deasupra unui soclu masiv, se continuă cu un dulap de dimensiuni generoase, o serie de sertare mici ( pentru un decor variat), plus două dulapuri care se  leagă în partea superioară  de vitrina mare și elegantă. Spațiul deschis central este generos și poate fi folosit atât ca nișă pentru un televizor cu diagonală mare, cât și ca spațiu pur decorativ.

Eleganța liniilor clasice, a cornișei, a culorii  bogate, a feroneriei cu accente antichizate,  plasează biblioteca Gemini într-un cămin elegant și primitor.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.