Diponibil Online Mobila Pictata Living Lemn Masiv

Biblioteca Pictata Aruba Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Biblioteca din lemn masiv Aruba este genul de mobilă pe care ți-o poți imagina în casa bunicilor încărcată cu veselă veche și pictată, dar o poți regăsi cu ușurință și într-o casă modernă, așezată la loc de cinste pentru un plus de frumusețe și originalitate.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Biblioteca clasica din lemn masiv Aruba

Simplitate, lumină și culoare. Biblioteca din lemn masiv Aruba este genul de mobilă pe care ți-o poți imagina în casa bunicilor încărcată cu veselă veche și pictată, dar o poți regăsi cu ușurință și într-o casă modernă, așezată la loc de cinste pentru un plus de frumusețe și originalitate.

Construită într-un accentuat stil rustic cu sertare late pe glisieră din lemn, cu vitrine și dulapuri simple, detaliate fără a fi împodobite, biblioteca Aruba, aduce un aer familiar de copilărie. Spațiile deschise sunt compartimentate ingenios fără a ține cont de o simetrie anume. Combinația de culori intens- luminos este extraordinară. Vopseaua intensă aplicată manual fronturilor, ușilor și sertarelor este în contrast cu nuanța naturală a lemnului. Pictura minunată în stil Country întregește perfect întregul ansamblu.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.