Diponibil Online Mobila Pictata Living Lemn Masiv

Biblioteca Pictata Aruba Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Biblioteca din lemn masiv Aruba este genul de mobilă pe care ți-o poți imagina în casa bunicilor încărcată cu veselă veche și pictată, dar o poți regăsi cu ușurință și într-o casă modernă, așezată la loc de cinste pentru un plus de frumusețe și originalitate.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Biblioteca clasica din lemn masiv Aruba

Simplitate, lumină și culoare. Biblioteca din lemn masiv Aruba este genul de mobilă pe care ți-o poți imagina în casa bunicilor încărcată cu veselă veche și pictată, dar o poți regăsi cu ușurință și într-o casă modernă, așezată la loc de cinste pentru un plus de frumusețe și originalitate.

Construită într-un accentuat stil rustic cu sertare late pe glisieră din lemn, cu vitrine și dulapuri simple, detaliate fără a fi împodobite, biblioteca Aruba, aduce un aer familiar de copilărie. Spațiile deschise sunt compartimentate ingenios fără a ține cont de o simetrie anume. Combinația de culori intens- luminos este extraordinară. Vopseaua intensă aplicată manual fronturilor, ușilor și sertarelor este în contrast cu nuanța naturală a lemnului. Pictura minunată în stil Country întregește perfect întregul ansamblu.

Scrieţi o recenzie

Site-ul foloseste cookies