Diponibil Online Biblioteca Clasica Living Casaro

Biblioteca Clasica Living Casaro

Nou

Biblioteca din lemn masiv Casaro este o mobilă solidă și elegantă.

Spațiile deschise alternează cu spațiile închise într-o armonie perfectă. Central, nișa pentru televizor este încadrată frumos de părțile laterale alcătuite simetric din două dulapuri, două vitrine și patru rafturi de dimensiuni generoase. 

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Biblioteca din lemn masiv Casaro

    Biblioteca din lemn masiv Casaro este o mobilă solidă și elegantă.

   Spațiile deschise alternează cu spațiile închise într-o armonie perfectă. Central, nișa pentru televizor este încadrată frumos de părțile laterale alcătuite simetric din două dulapuri, două vitrine și patru rafturi de dimensiuni generoase. Deasupra nișei, sub dulapul cu uși duble există o serie de rafturi mici care îndulcesc sentimentul de austeritate dat de o mobilă masivă, la fel ca și alternarea dulapului, cu rafturi, de la bază. Liniile clasice sunt și ele atent urmărite prin forma cornișei și a soclului, prin culoarea și forma componentelor, iar ușile frumos sculptate, cu feronerie antichizată dau eleganță întregului.

   Biblioteca Casaro se potrivește într-o cameră ce urmărește liniile sobre și elegante, dar și într-o cameră colorată care are nevoie de un pic de sobrietate.

   

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.