Diponibil Online Biblioteca clasica Teofila din lemn masiv

Biblioteca Clasica Teofila Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Biblioteca din lemn masiv Teofila este clasică, cu linii clare, bine definite.  Îmbină cu succes stilul modern cu stilul de ”secol trecut”. Biblioteca Teofila este o piesă de mobilier elegantă ce se poate regăsi atât într-o cameră normală, cât și întruna mai „pretențioasă”.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Biblioteca clasica din lemn masiv Teofila

Biblioteca din lemn masiv Teofila este clasică, cu linii clare, bine definite.  Îmbină cu succes stilul modern cu stilul de ”secol trecut”.

Cornișa detaliată, soclul masiv, vitrinele în spatele cărora se pot  afla expuse obiecte vechi și originale aduc mireasma trecutului ca și stilul mânerelor din metal antichizat și vopseaua învechită din pensulă. Modernul se regăsește în forma dulapurilor, a sertarelor nu prea mari dar practice, a spațiilor deschise, inclusiv în încorporarea unui spațiu pentru televizor. Ca și compartimentare, este alcătuită din două dulapuri mari, o vitrină cu uși duble, o vitrină cu o singură ușă, cinci sertare și rafturi. Atât ușile dulapurilor cât și ale vitrinelor au închidere magnetică care reprezintă un plus de siguranță în prevenirea deteriorării mobilei.

Biblioteca Teofila este o piesă de mobilier elegantă ce se poate regăsi atât într-o cameră normală, cât și întruna mai „pretențioasă”.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.