Diponibil Online Biblioteca clasica Teofila din lemn masiv

Biblioteca Clasica Teofila Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Biblioteca din lemn masiv Teofila este clasică, cu linii clare, bine definite.  Îmbină cu succes stilul modern cu stilul de ”secol trecut”. Biblioteca Teofila este o piesă de mobilier elegantă ce se poate regăsi atât într-o cameră normală, cât și întruna mai „pretențioasă”.

Mai multe detalii

Pentru a comanda Biblioteca Clasica Teofila Lemn Masiv vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0723 642 463

Biblioteca clasica din lemn masiv Teofila

Biblioteca din lemn masiv Teofila este clasică, cu linii clare, bine definite.  Îmbină cu succes stilul modern cu stilul de ”secol trecut”.

Cornișa detaliată, soclul masiv, vitrinele în spatele cărora se pot  afla expuse obiecte vechi și originale aduc mireasma trecutului ca și stilul mânerelor din metal antichizat și vopseaua învechită din pensulă. Modernul se regăsește în forma dulapurilor, a sertarelor nu prea mari dar practice, a spațiilor deschise, inclusiv în încorporarea unui spațiu pentru televizor. Ca și compartimentare, este alcătuită din două dulapuri mari, o vitrină cu uși duble, o vitrină cu o singură ușă, cinci sertare și rafturi. Atât ușile dulapurilor cât și ale vitrinelor au închidere magnetică care reprezintă un plus de siguranță în prevenirea deteriorării mobilei.

Biblioteca Teofila este o piesă de mobilier elegantă ce se poate regăsi atât într-o cameră normală, cât și întruna mai „pretențioasă”.

Lungime280 cm
Latime30 cm - 45 cm
Inaltime230 cm
MaterialTei
Pe ComandaSe poate efectua orice dimensiune si culoare

Scrieţi o recenzie

Site-ul foloseste cookies