Mobilierul nu trebuie sa indeplineasca numai functia de utilitate imediata intr-o locuinta. El poate fi o forma de arta prin modul in care este realizat. Atentia la detalii, materialele si accesoriile folosite sunt toate importante in crearea efectului estetic final.

In executarea fiecarei comenzi de mobila executata manual, noi tinem cont de toate detaliile necesare, inclusiv de cele indicate de client. Lucram cu rabdare si creativitate si gasim mereu cele mai bune solutii ce vor fi cu siguranta pe placul clientului.

In aceste imagini poate fi vazut un tip de mobilier cu elemente de imbatranire, frumos stilizate si incorporate in intregul ansamblu, astfel incat sa creeze un efect vizual impresionant. Am acordat o atentie deosebita detaliilor de imbatranire a lemnului, pentru a putea reproduce foarte bine stilul mobilierului de secol 18. Acesta are in componenta sa sertare si glisiere moderne, cu elemente rezistente ce usureaza deschiderea lor.

Intreaga feronerie folosita de noi pentru aceasta mobila dormitor vintage pictat manual este executata in Italia, fiind importata de la companii de renume in domeniu. Clientul care si-a dorit acest set de mobilier a tinut mult la fiecare detaliu si si-a dorit o culoare deschisa care sa aduca un plus de lumina si contrast in dormitorul matrimonial in care a fost amplasat. La final, a rezultat o mobila clasica dormitor matrimonial ce indeplineste atat o functie utila, cat si un criteriu estetic, devenind o adevarata forma de arta.

In Romania, poti gasi destul de rar piese de mobilier precum dulap lemn masiv vintage pictura manuala sau dulap lemn masiv vintage, deoarece acum se cumpara foarte mult piesele de mobilier executate in serie, asa cum sunt cele facute din pal. Cautand mobilier executat manual, poti constata cat de rari sunt expertii care stiu ce fac, isi cunosc foarte bine meseria si sunt atenti la orice detaliu al corpurilor de mobilier executat manual si in privintafinsajelor si a elementelor pictate tot manual.

Pentru cunoscatori, oferim si mobilier arte povera, adica acel stil de mobilier de inspiratie rustica ale carui linii clasice completeaza foarte bine designul sobru. Baiturile folosite la antichizarea acestui tip de mobilier, precum si esenta lemnului utilizat de noi vorbesc de la sine despre calitatea fiecarei piese de mobila executata in stil italian. Astfel, casa dvs. va deveni un camin primitor in adevaratul sens al cuvantului atunci cand o veti mobila cu piesele de mobilier pe care noi le lucram cu grija.