Diponibil Online Noptiera Lemn Masiv Enrica

Noptiera Enrica Lemn Masiv

Mobila Retro

Nou

Noptiera Enrica reprezinta un produs foarte deosebit, atat prin aspect, cat si prin gradul de utilitate pe care il asigura.  Modelul Enrica asigura suficient spatiu de stocare, prin cele trei sertare foarte inalte si incapatoare, si are si un aspect clasic.

Mai multe detalii

Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne sunați: 0723 642 463


Comoda Enrica reprezinta un produs foarte deosebit, atat prin aspect, cat si prin gradul de utilitate pe care il asigura.  Modelul Enrica asigura suficient spatiu de stocare, prin cele trei sertare foarte inalte si incapatoare, si are si un aspect clasic. Oricine se afla in cautare de mobilier aditional in care sa isi poata tine haine sau alte obiecte, dar care nu vrea sa se multumeasca cu o piesa banala, cu siguranta ca va fi multumit de comoda Enrica. Raportul calitate-pret va reprezenta si el un argument in plus care sa sustina decizia de a achizitiona produsul, iar rezistenta garantata a materialelor il vor face o investitie pe termen lung de succes.

Scrieţi o recenzie

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.