Daca sunteti in cautarea unui tip de mobilier trainic si de calitate, noi executam mobilier din lemn masiv si mobila vintage la cele mai inalte standarde de calitate. Investitia in mobilierul din lemn masiv este facuta pentru o intreaga viata si chiar pentru mai multe generatii. De ce sa optati pentru mobilier de calitate indoielnica din pal sau MDF cand puteti avea in casa dvs. mobila pictata manual, mobila din lemn masiv?

Avand o experienta bogata in spate, noi putem crea si personaliza pentru dvs. orice tip mobilier vintage ce va conferi locuintei dvs. un aspect nobil. In setul de mobilier pe care noi il vom lucra pentru dvs. includem, in functie de camera in care il veti amplasa, pat lemn masiv pictat, comoda lemn masiv pictata, dulapuri si noptiere create in acelasi stil vintage. Create cu materiale de cea mai buna calitate, aceste corpuri de mobilier din lemn masiv se disting inclusiv prin calitatea finisajelor si a vopselelor folosite pentru pictarea manuala de catre specialistii nostri.

Mobilierul din lemn masiv din colectia noastra este realizat in atelier folosind lemn de cea mai buna calitate, lemn de esenta tare pe care il prelucram si il tratam cu solutii speciale ce ii confera durabilitate si un aspect placut. Desi mobila pictata realizata de noi este creata in stil vintage, aceasta este dotata cu cea mai buna feronerie importata din Italia. Feroneria se potriveste intocmai stilului abordat de noi si se poate adapta in functie de tipul de mobilier ales de fiecare client.

Indiferent de locuinta in care sunt amplasate, piesele de mobilier pictat manual realizate in atelierul nostru vor schimba radical orice incapere, aducand un plus de lumina si eleganta in casa respectiva. Mobilierul pe care vi-l putem face va va transpune intr-o epoca indepartata, o epoca a elegantei si romantismului, atunci cand oamenii stiau sa se bucure altfel de viata.

Lemnul este una din constantele vietii omului, iar nobilitatea lui trebuie sa fie pusa in evidenta cat mai bine cu putinta atunci cand cream mobila din lemn masiv. Textura lui, particularitatile fiecarui tip de lemn sunt puse in valoare cel mai bine atunci cand sunt folosite materiale de calitate, uleiuri si vopsele care pun in evidenta esenta lemnului.

Fie ca va doriti doar un pat in stil vintage pictat manual, fie ca doriti sa comandati mobilier dormitor vintage pictat manual, noi va putem ajuta oricand veti dori sa aveti in propria casa mobila din lemn masiv de cea mai buna calitate.