Fie ca va doriti mobilier din lemn masiv clasiv, fie ca doriti modern sau traditional, noi putem executa orice tip de bucatarie clasica sau intr-un alt stil pentru dvs. Nu numai mobila din dormitor sau living poate fi din lemn masiv, ci si mobila din bucatarie. O casa in care se gaseste mobilier din lemn masiv este pur si simplu mai eleganta si mai primitoare.

Tot mai multi romani incep sa aprecieze o bucatarie lemn masiv. Atunci cand vine vorba de dotarea propriei locuinte cu mobilier si accesoriile care ne fac viata mai usoara, nu ar trebui sa facem niciun compromis la calitate si pret. Pana la urma, mobila nu este schimbata o data la cativa ani, ci o folosim aproape intreaga viata.

Va prezentam un proiect care ne-a ramas drag de cand l-am finalizat. Aceasta bucatarie clasica lemn masiv pe comanda se potriveste de minune in spatiul generospe care casa familiei respective il ofera. Culoareamai inchisa a fost posibila tocmai datorita acestui avantaj oferit de spatiul disponibil in bucatarie.

Un proiect prealabil prezentat de clientii nostri s-a modificat conform planurilor pe care noi le-am facut, comunicarea foarte buna intre noi si clienti concretizandu-se intr-o bucatarie clasica lemn executata manual pe care multi si-ar dori-o in propria locuinta. O astfel de bucatarie se executa pe orice dimensiune este necesara, absolut fiecare element fiind personalizabil conform dorintei clientului.

Bucataria clasica din imagine dispune de feronerie Blum si este dotata cu sertare amortizare pentru a o face mai usor de folosit si mai placuta la fiecare atingere. Calitatea corpurilor de mobilier este evidenta in toate detaliile pe care noi le-am dus aproape de perfectiune. Calitatea lemnului, a baiturilor si lacului folosit, a finisajelor si accesoriilor, toate denota un tip de mobilier ce se incadreaza intr-o clasa superioara de calitate.

Discutand cu clientii nostri dupa finalizarea proiectului, ei ne marturiseau faptul ca dintotdeauna si-au dorit o bucatarie eleganta clasica precum cea facuta de noi. Acum, pur si simplu si-au zis ca e timpul pentru o investitie foarte importanta in viata lor de familie. Nu in ultimul rand, trebuie sa marturisim ca ne-a bucurat mai ales reactia intregii familii la vederea bucatariei, atunci cand am adaugat ultimul corp.