Proiecte personalizate de mese clasice si scaune clasice sau pictate

O locuinta primitoare este amenajata cu stil. Nu orice tip de mobilier se potriveste spatiului interior dispnobil intr-o casa. Mobila reflecta, de fapt, personalitatea celui care locuieste in acea casa. In locul unor mese sau scaune produse industrial, in serie, puteti opta acum pentru astfel de produse personalizate si pictate de specialisti.

Noi va oferim numeroase posibilitati de a realiza mobila pictata realizata prin pictura manuala. Astfel, fiecare element de mobilier pictat spune o poveste proprie despre mestesugul deosebit implicat la crearea sa. Originalitatea deosebita a acestui mobilier realizat manual impresioneaza inca de la inceput pe oricine.

Pentru realizarea acestor mese pictate si scaune pictate sunt folosite cele mai bune tipuri de vopsea. Aceasta nu se sterge in timp si rezista la numerosi factori nocivi ce o pot afecta. Mobila pictata manual nu se demodeaza in timp si ramane mereu actuala datorita originalitatii sale deosebite, oricat de multi ani ar trece de la executarea ei.

La solicitarea clientului, pictura manuala realizata pe mobilierul comandat la noi poate fi personalizata conform dorintei sale. Noi putem executa mese si scaune pentru bucatarie maimica sau mai mare, pentru toate acestea folosindu-se elemente din lemn. Pictura executata pe aceste elemente de mobilier are culori vii, tocmai pentru a face din orice casa un spatiu plin de bucurie pentru intreaga familie.

Mobila pictata infrumuseteaza orice spatiu interior si confera unei camere un aer de senitatea si buna-dispozitie. Acest tip de mobila are in spate o traditie indelungata care merge in urma chiar si cateva milenii, in vremea Egiptului Antic.

Revenind la tara noastra, putem spune ca aceste elemente de mobila pictata, asa cum ar fi masa cu pictura sau scaune cu pictura, raspunde nevoii omului de a spune o poveste despre sine insusi si despre lumea in care traieste, dar si de a lasa o amintire draga generatiilor care vor veni.

Spunem acest lucru deoarece aceste mese si scaune pentru bucatarie realizate de noi dainuie chiar si cateva generatii si vor aminti urmasilor dvs. de vremurile de acum. Ele constituie, dincolo de valoarea lor materiala indubitabila, si o mostenire spirituala pretioasa peste vremuri.

Cu siguranta, peste mai multi ani cei care vor veni vor dori sa le reconditioneze si sa aiba o amintire frumoasa din aceste vremuri. In concluzie, putem spune ca mobilierul pictat manual reprezinta una dintre valorile romanesti ce ne individualizeaza in lume.