Bucataria din lemn masiv pictat, o desfatare pentru orice gospodina

Orice gospodina viseaza la o bucatarie mobilata in stil rustic si in acelasi timp eleganta, o bucatarie lemn masiv cu stil si facuta cu arta. Detaliile fac diferenta in domeniul nostru, asa ca acordam o grija deosebita fiecarui element implicat de procesul de productie. O astfel de bucatarie pe comanda executata manual include ca element-surpriza si o hota rustica stilizata realizata tot din lemn masiv si pictata in acelasi stil.

In aceste imagini puteti vedea o bucatarie a carei executie a fost facuta in 3 luni, corpurile de mobilier din lemn masiv fiind vopsite intr-o culoare deschisa, cu motive rustice ce incadreaza armonios fiecare element. Executia propriu-zisa a bucatariei din imagini s-a facut dupa ce noi am avut o discutie detaliata cu clientii. In acest caz, s-a plecat de la ideea de a personaliza mobilierul dupa o masina de gatit veche de 200 ani, masina la care proprietarii tineau foarte mult.

Ne bucuram nespus de mult cand lucram cu oameni care tin mult la traditie si vor sa o incadreze in viata lor de zi cu zi. In fotografiile ce insotesc acest articol pot fi vazute numeroase detalii bucatarie lemn masiv pictat ce au rezultat in urma acestei munci laborioase care s-a intins pe 3 luni.

In dezvoltarea treptata a acestui proiect bucatarie lemn masiv, comunicarea noastra cu familia care a comandat bucataria a fost una constanta. Ei nu isi doreau o bucatarie orice dimensiune, ci una care sa se incadreze perfect cu toate electrocasnicele existente in incapere, dar sa nu intre in contrast putrernic cu ele.

Dupa ce am fost siguri ca stim foarte bine acest proiect bucatarie lemn masiv, am trecut la faza de implementare a planurilor schitate de noi si de client pentru aceasta bucatarie lemn pictata, accesorizata cu feronerie Blum de cea mai buna calitate. Fiecare corp este dotat cu sertare glisere cu amortizare si usi cu amortizare, astfel incat sa fie usor de folosit si silentios.

Au fost copiate motivele florale existente pe masina veche de gatit, iar acestea au fost pictate manual, pas cu pas. Ceea ce a rezultat este vizibil in fiecare detaliu, acolo unde nu am lasat loc de compromis in niciun aspect. Familia care a comandat aceasta bucatarie pictata s-a bucurat nespus de mult odata ce a vazut-o instalata in propria locuinta. Aceasta bucatarie prezinta elemente de decor efectuate manual de tip cornisa plinta soclu pilastri.

 

Va asteptam sa ne contactati daca va doriti si dvs. mobilier pictat traditional produs de cei mai buni experti in domeniu. Putem executa orice tip de bucatarie vintage cu elemente pictate, in functie de preferintele fiecarui client.